Profile

Join date: Oct 31, 2022

About


bitcoinmeester app


ERC20 Ethereum Netwerk

ERC20 Ethereum NetwerkMainnet https://explorer.stacks.co/?chain=mainnet

Off-chain staking houdt in dat Bitcoin Meester zelf vergoedingen voor staking uitbetaalt aan haar klanten, deze komen niet automatisch vanuit de blockchain zelf. Off-chain transacties worden bevestigd buiten het blockchain-netwerk om. Hiermee kan een blockchain worden ontlast, wat de snelheid en kosten van transacties ten goede komt.

Koersen & coins App-support Home

Wat is Bitcoin Meester?

Scannen met de Google Authenticator App.ICON (ICX)VIP 5

ERC20 Ethereum Netwerk

Google Authenticator instellen

GAS (GAS)

Mainnet https://algoexplorer.io/

Bitcoin Meester is een platform waarop u meer dan 200 verschillende cryptocurrency kunt kopen, verkopen, versturen en beheren vanuit uw eigen Bitcoin Meester wallet. Geld storten doet u eenvoudig via iDeal of Bancontact waarna het direct op uw account staat en u kunt gaan handelen!Bitcoinmeester is onderdeel van Coin Meester B.V. en een in Nederland gevestigd bedrijf met meer dan 50.000 actieve gebruikers.EENVOUDIG EN SNEL CRYPTO KOPEN IN EURO'SWij geven u de mogelijkheid om eenvoudig en snel uw cryptocurrency te kopen en te verkopen. Zo kunt u onder andere via iDeal euro's storten waarmee u uw cryptocurrency kunt aanschaffen, deze staat direct in uw wallet waarna u hiermee kunt handelen! AANBOD CRYPTOCURRENCYVia Bitcoinmeester kunt u meer dan 200 verschillende cryptocurrencies kopen. Waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) of een stable coin zoals Tether (USDT). Wij bieden een gevarieerd aanbod aan cryptocurrency!VEILIGHEID CRYPTOCURRENCYWij bewaren 95% van alle cryptocurrency op onze offline servers. Dit staat dus altijd veilig opgeslagen. Daarnaast wordt ons platform bewaakt met de beste online beveiligingsmaatregelen. Uw account wordt beveiligd met tweetraps-authenticatie, Google Authenticator behoort ook tot de mogelijkheden.UITGEBREIDE HULPHeeft u problemen of heeft u hulp nodig met het kopen van bitcoin of andere crypto? Onze helpdeskmedewerkers zijn er om te helpen! U kunt de hele dag door contact met ons opnemen. Tijdens kantooruren* kunt u onze medewerkers bereiken via de telefoon, chat of via de email. Buiten kantoortijden kunt u een email sturen en zal de reactietijd iets langer zijn. *Maandag t/m vrijdag 09:00-17:00 uur.

IoTeX (IOTX)

Astar Network (ASTR)VIP 10

‎Bitcoin Meester

Mainnet https://iotexscan.io/ERC20 Ethereum Netwerk

Postadres

Mainnet https://dashboard.stellar.org/ERC20 Ethereum NetwerkChromia (CHR)

Dash (DASH)Elrond Gold (EGLD)

In uw account kunt u gemakkelijk crypto kopen. Uw digitale valuta is na aankoop direct zichtbaar in uw account, zonder vertraging. Wilt u uw digitale valuta verkopen en laten uitbetalen op uw bankrekening? Wij betalen dezelfde dag uit!

Stap 8.

Marktwaarde portfolio €473 en verkoopwaarde is €431. Verschil: 42 euro op een bedrag van €473 is dat 8,9% transactiekosten!!! Dit is echt te gek voor woorden!! Nu na maandenlang inloggen zonder problemen (met gezichtsherkenning) ineens een inlogprobleem?!! Klantenservice reageert wel snel maar de standaard stappen (1. Tel opnieuw opstarten /2. App verwijderen en opnieuw installeren) werken ook niet. Kan dus nu niet inloggen op de app via m’n telefoon. Waardeloos….!! Maandenlang probleemloos inloggen en dan kan dit ineens “out of The Blue” niet meer?!!Gala (GALA)

Mainnet https://dogechain.info/

        - Let op! Voor telefoonnummers buiten Nederland is een landcode verplicht. Voorbeeld: 0032612345678

ERC20 Ethereum Netwerk

Ren (REN)

Download de Google Authenticator app in de app store.

Mainnethttps://moonbase.subscan.io/Mainnet https://explorer.nebulas.io/

Siacoin (SC)        - Het document dient afkomstig te zijn van de overheid, bank of van een nutsbedrijf (g/w/l/) Een telefoonrekening bijvoorbeeld voldoet dus niet!

Op het briefje schrijft u 'Bitcoin Meester' en de datum van vandaag.

Stap 5.AdEx (ADX)

Mobiele telefoonNimiq (NIM)

Mainnet https://tronscan.org/ Coin Meester B.V.

Bedrijfsgegevens

Een veelgestelde vraag gaat over het betalen van belasting over crypto en bitcoin. Omdat crypto nieuw is en anders werkt dan giraal of cash geld, is het voor veel mensen onduidelijk of ze crypto op moeten geven bij de belasting. In Nederland moet crypto en bitcoin worden opgegeven bij de belastingaangifte en deze vallen voor particuliere gebruikers onder overige bezittingen in box 3 (sparen en beleggen). 

Alle transacties worden decentraal verwerkt. Om dit te kunnen doen, maakt de Bitcoin gebruik van iets wat de blockchain wordt genoemd. Het is tot op de dag van vandaag onbekend wie de Bitcoin blockchain heeft ontwikkeld. De bedenker van de blockchain gebruikt het pseudoniem Satoshi Nakamoto. Er is geen beheerder of een centrale database die kan worden aangevallen, waardoor het hacken en saboteren zo goed als onmogelijk is. ERC20 Ethereum Netwerk

Home

Mainnet https://explorer.nebl.io/

Celer Network (CELR)

ERC20 Ethereum Netwerk

Wanneer gaan jullie ook stake mogelijk maken via de app ipv van alleen op de desktop versie?ERC20 Ethereum Netwerk

Mainnet https://www.wanscan.org/Solana (SOL)

Klik hier voor de Apple App Store (iPhone)

Mainnet https://ravencoin.network/

Litecoin (LTC)Mainnet https://explorer.energyweb.org/Mainnet https://finder.terra.money/

BitTorrent (BTTC) Swipe (SXP)

Mainnet https://explorer.ark.io/U mag uw BSN nummer afschermen indien gewenst. Ook kunt u gebruik maken van de kopie-id app van de rijksoverheid.

Jazeker! Wij hebben een zowel een Android app als een iOS app. Wij zijn in de Google Play store en de iOS App store te vinden onder "Bitcoin Meester."

TomoChain (TOMO)Stap 8.

Shiden Network (SDN)Zijn jullie betrouwbaar?

Monero (XMR)VeChain Token (VET) Uniswap (UNI)

Flow (FLOW)

Bij Bitcoin Meester bieden we 2 varianten van 2-factor authenticatie (2-FA). 

Venus (XVS)

Mainnet https://nulscan.io/

        - Let op! Het bestand moet een JPG, JPEG of PNG bestandsformaat zijn

Reserve Rights (RSR)ChainLink (LINK)Hier vult u de 6-cijferige code in welke in uw Google Authenticator app staat.

ERC20 Ethereum Netwerk

Basic Attention Token (BAT)

Voor deze stap stuurt u een document op waarop uw adres en een datum te zien zijn. 

Vereist iOS 13.6 of nieuwer.

BEP20 Binance Smart Chain

BEP2 Binance NetwerkWanneer u nu inlogt met uw e-mailadres en uw wachtwoord verschijnt onderstaand scherm.Dogecoin (DOGE)

6 beoordelingen

Mainnet https://qtum.info/Nucleus Vision (NCASH)Perpetual Protocol (PERP)

        - Vul uw mobiele telefoonnummer in

Tezos (XTZ)

Internet Computer (ICP)

ERC20 Ethereum Netwerk

Prijs

Bitcoin Meester | Crypto kopen en verkopen

Categorie

ERC20 Ethereum Netwerk

U krijgt als het goed is onderstaande melding te zien.Bij de selfie controle maakt u een selfie waarop zowel uw identiteitsbewijs als een handgeschreven briefje met de datum van vandaag en ‘Bitcoin Meester’ te zien zijn. Hiermee kunnen we verifiëren dat u ook daadwerkelijk de bezitter bent van het identiteitsbewijs en voorkomen we identiteitsfraude.

ERC20 Ethereum NetwerkMainnet https://explorer.ont.io/U kunt voor deze stap zowel uw paspoort, identiteitskaart als rijbewijs gebruiken.

UMA (UMA)

Loot vast op super verkeerde momenten. Price is niet live. Er zit een vertraging op. Niet handig.Bij Bitcoin Meester bieden we 2 varianten van 2-factor authenticatie (2-FA). 

Moet ik belasting betalen over mijn coins?

Stacks (STX) Mainnet https://explorer.solana.com/

ERC20 Ethereum NetwerkERC20 Ethereum Netwerk

ERC20 Ethereum Netwerk

VIP 6

Klik hier voor de Google Play Store (Android)

Loopring (LRC)

De app genereert iedere 60 seconden een nieuwe 6-cijferige code welke u moet ingeven na het invullen van uw e-mailadres en wachtwoord. Op deze manier is uw account dubbel beveiligd.

ERC20 Ethereum Netwerk

Om een storting te verwerken is het belangrijk dat u het juiste netwerk selecteert. Als een cryptocurrency niet over het juiste netwerk wordt gestort kan dit resulteren in het verlies van uw munten. In onderstaand overzicht ziet u welk netwerk Bitcoin Meester ondersteunt per munt. Mainnet https://viewblock.io/zilliqaMenu Mainnet https://explorer.horizen.io/

ERC20 Ethereum NetwerkERC20 Ethereum Netwerk

Avalanche (AVAX)U mag de foto door iemand anders laten maken indien u dat makkelijker vindt.

Menu

Hoe kunnen we u helpen?

Wanneer u Google Authenticator gebruikt heeft u een tweede factor die erbij komt kijken, een code via uw telefoon. Wanneer iemand uw e-mailaccount in handen heeft kan deze niet bij uw Bitcoin Meester account komen zonder toegang te hebben tot uw telefoon en de authenticator code.Zcash (ZEC)

De eerste stap is uw identiteitsbewijs.PancakeSwap (CAKE)Moonriver (MOVR) Stratis (STRAX)

ERC20 Ethereum Netwerk

De app genereert iedere 60 seconden een nieuwe 6-cijferige code welke u moet ingeven na het invullen van uw e-mailadres en wachtwoord. Op deze manier is uw account dubbel beveiligd.Contact Mainnet https://explorer.helium.com/Travala (AVA)

Band Protecol (BAND)ERC20 Ethereum Netwerk

Log in op uw Bitcoin Meester account.

Nebulas (NAS)

≥ € 500.000Allereerst moet u een account aanmaken. Zodra u dit hebt gedaan, kunt u euro's op uw account storten. Het storten van de euro's kan o.a. met iDeal! Nadat u euro's hebt gestort op uw account, kunt u direct bitcoins kopen en cryptovaluta aanschaffen. Laat u de munten in uw account? Verkoopt u de munten weer of wilt u ze ergens anders heen sturen? Dat is volledig aan u!

Uw pasfoto dient zichtbaar te zijn, u mag deze dus niet afschermen. Wij moeten uw identiteit kunnen verifiëren aan de hand van de foto op het identiteitsbewijs.

Gulden (NLG)

Injective Protocol (INJ) Populous (PPT)

085 007 6000

Stap 2.

Wij geven u de mogelijkheid om met iDeal geld te storten en dit direct om te wisselen naar uw gewenste munt. Zodra u met de gestorte euro’s bijvoorbeeld Bitcoins koopt, worden deze direct in uw wallet gestort. Wij hebben dit proces zo ingericht dat de verwerking automatisch verloopt en u niet eindeloos op uw coins hoeft te wachten.

Mainnet https://explorer.energi.network/Decentraland (MANA)

ERC20 Ethereum Netwerk

Syntropy (NOIA)

Request Network (REQ)

Privacybeleid

Beste meneer/mevrouw, Vervelend om te horen dat het bij u niet wilt lukken. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice? Wij zouden graag willen nagaan waarom u deze problemen ervaart. Met vriendelijke groet, Team Support Bitcoin MeesterERC20 Ethereum Netwerk        - Upload een bestand waarop uw adres en datum zichtbaar zijn

ERC20 Ethereum NetwerkBitcoin Meester | Veelgestelde vragen

App-support

Hebben jullie een app voor iOS en/of Android?

Wanchain (WAN)Mainnet https://www.iostabc.com/

ERC20 Ethereum Netwerk

Livepeer (LPT)Mainnet https://blockscout.com/etc/mainnet/

Staking bij Bitcoin Meester in het kort?

Mobiele telefoon1inch (1INCH)

FTX Token (FTT)Wanneer u uw munten ten behoeve van staking inzet, leent u ze in principe uit aan een blockchain-netwerk en stemt u ermee in om deze vast te zetten tot een bepaald tijdstip in de toekomst. Dit kan bijvoorbeeld de periode van een maand, 3 maanden of een jaar zijn. Het staken van crypto is een manier om passief inkomen met uw crypto te genereren.

Bitcoin Meester | Inloggen in je account

Deze website maakt gebruik van cookies om een optimale klantbeleving te bieden, onze website te verbeteren en gepersonaliseerde inhoud te tonen om u een betere ervaring te bieden. Als u niet akkoord gaat met onze cookie statement zullen we alleen functionele cookies plaatsen die noodzakelijk zijn voor de werking van onze website.

ERC20 Ethereum NetwerkMainnet https://www.mintscan.io/kava

Android: Druk op het rode cirkeltje met een plusje (+) rechts onderin het scherm in de Google Authenticator app en vervolgens op "Scan a barcode" of "streepjescode scannen".

Decred (DCR)

IOS token (IOST)

de complexiteit van het staking proces; 

Wat mag niet?Celo (CELO)Cindicator (CND)Mainnet https://steemdb.io/

Pundi X (PUNDIX)Steem (STEEM) De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

Grootte

Mainnet https://explorer.dash.org/

Nano (NANO)

ERC20 Ethereum Netwerk

Mainnet https://tracker.icon.foundation/

Raiden Network Token (RDN)0.40%Kusama (KSM)

Klaytn (KLAY)

Mainnet https://explorer.gulden.com/

ERC20 Ethereum Netwerk

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meerERC20 Ethereum Netwerk

Wanneer u nu inlogt met uw e-mailadres en uw wachtwoord verschijnt onderstaand scherm.

Bitcoin Meester is een Nederlands platform waarop u ruim 200 verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen.

AAlpha Venture DAO (ALPHA)

Stap 4.Bitcoin Meester is onderdeel van Coin Meester B.V.

ERC20 Ethereum NetwerkTrueUSD (TUSD)

Theta Token (THETA)

Wanneer u Google Authenticator gebruikt heeft u een tweede factor die erbij komt kijken, een code via uw telefoon. Wanneer iemand uw e-mailaccount in handen heeft kan deze niet bij uw Bitcoin Meester account komen zonder toegang te hebben tot uw telefoon en de authenticator code.Identiteitsbewijs

Privacycoin, versturen en opnemen niet toegestaan

Staking rewards worden eens per 24 uur, ‘s nachts uitgekeerd;Snel en makkelijk

Akkoord

Ja, wij hebben van een partnerprogramma! Wanneer u bent ingelogd, vindt u in “Mijn Account” > “Uw Gegevens” de tekst: “Verdien geld met ons partnerprogramma”.Ook hanteren wij een “What you see is what you get” beleid. Er zijn geen verborgen kosten bij het kopen/verkopen. Het bedrag dat u ziet bij het kopen/verkopen, is ook echt het bedrag dat u betaalt/krijgt.

Obyte (GBYTE)

U krijgt een unieke gegenereerde QR-code te zien.

Dent (DENT)

Nuls (NULS)

Aelf (ELF)0.60%

COTI (COTI)Storj (STORJ)

ERC20 Ethereum Netwerk

ERC20 Ethereum NetwerkOrigin Protocol (OGN)Mainnet https://bloks.io/

Compound (COMP)Harmony (ONE)Wij zijn op werkdagen van 09.00 tot 17.00 telefonisch, via e-mail en via de chat bereikbaar. 

ApeCoin (APE)

Stap 1.

Coin Meester B.V. is een in Nederland geregistreerd bedrijf met als Nederlandse eigenaren Boyd Meuleman en Mitchell Zandwijken.

Mainnet https://chainz.cryptoid.info/sys/

Theta Fuel (TFUEL)

Stellar (XLM)

BEP20 Binance Smart ChainBEP2 Binance Netwerk

Mainnet https://moonriver.moonscan.io/

Beoordelingen en recensies

Aan jou gekoppelde gegevens

Identificatie­methode

LTO Network (LTO)

Polygon (MATIC)Optimism (OP)PIVX (PIVX) PrivacycoinPolymath (POLY)Moonbeam (GLMR)

Ja, de hoogte van de vergoeding die wordt uitgekeerd voor staken, wordt bij Bitcoin Meester per cryptomunt bepaald. Dit gebeurt op basis van:

Bezoekadres (op afspaak)

Mainnet http://groestlsight.groestlcoin.org/

Mainnet https://xrpscan.com/BEP2 Binance Netwerk wij ondersteunen NIET de Smart Chain voor BNB

Curve (CRV)

Een ander identiteitsbewijs gebruiken dan in de eerste stap is niet toegestaan en zal worden afgekeurd.

De apps bieden dezelfde functionaliteiten als onze website.

Wij zijn een in Nederland geregistreerd bedrijf en we zijn elke dag goed bereikbaar. Daarnaast hebben we verschillende handelingen genomen om ervoor te zorgen dat uw cryptovaluta zo veilig mogelijk bewaard worden. Zo bewaren wij 95% van alle munten offline zodat er in het geval van een hack geen munten van onze klanten verloren zullen gaan.