Profile

Join date: Oct 31, 2022

About


coin meestersTot welk bedrag kun je veilig zaken doen

Loopt heel vaak vast op verkeerde momenten.

Provider

GraydonGo geeft toegang tot de meest uitgebreide bedrijfsrapporten in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk aan verlaagde tarieven.

64301 - Beleggingsinstellingen in financiële activa

Coin Meester B.V. staat niet onder prudentieel toezicht van DNB of onder gedragstoezicht van de AFM. / Coin Meester B.V. is not subject to the prudential supervision of DNB or the conduct of business supervision of the AFM.

17,4 MB

Combineer je buikgevoel met feiten

Article 23b. Providers engaged in exchange services between virtual currencies and fiat currencies13/11/2020

Nederland

In het huidige systeem van de banken krijg je geen of minimale rente op jouw spaarrekening. BitcoinMeester pakt dat net even anders aan! BitcoinMeester geeft sinds kort 3% rente op stablecoins. Deze 3% rente is op jaarbasis, maar zal dagelijks worden uitgekeerd. Dit concept is uniek in Nederland en wordt nog nergens anders aangeboden.

Bitcoinmeester heeft een aantal grote voordelen waarmee zij zich onderscheiden van andere brokers:

- kleine tekst aanpassingen- extra KYC flow toegevoegd

Vestigingsadres

App-privacy

Downloads

Bitcoin Meester is een 100% Nederlandse broker en actief sinds augustus 2017. Het bedrijf is dus nog een relatief nieuwe speler op de markt van de cryptocurrency. Dit betekent niet dat Bitcoin Meester een van de kleinste is, want op de site worden meer dan 200 verschillende munten aangeboden. Hierdoor heeft Bitcoin Meester het grootste aanbod van Nederland en België. Je kan dus investeren in de bekende Bitcoin, maar je kan ook kiezen voor kleinere coins met potentie zoals Enjin en Ripple. Door het grote aanbod en de goede ondersteuning in het Nederlands is Bitcoin Meester voor veel mensen de perfecte plek om te starten met cryptocurrency. Sinds de start werft Bitcoin Meester actief nieuwe klanten via bijvoorbeeld reclamespotjes en zorgen ze voor een laagdrempelige start in een toch best complexe wereld van de cryptocurrency. In deze Bitcoin Meester review duiken wij dieper in alle informatie die beschikbaar van deze broker.

Crypto service providers

Gratis

Koersen & coins

Loot vast op super verkeerde momenten. Price is niet live. Er zit een vertraging op. Niet handig.

Activiteit (SBI-code)

Wat is de financiële reputatie van het bedrijf

Postal code:

Mijn ervaring met bitcoinmeester is…Mijn ervaring met bitcoinmeester is supper na dat ergens niet uit kwam en hen had gebeld had ik binnen notime iemand aan de line die mij goed heeft geholpen na dat ik dacht dat er een sellorder had mo...Peter Eenvoudige en overzichtelijke siteEenvoudige en overzichtelijke siteMark TIERENS De app is makkelijk in gebruik en…De app is makkelijk in gebruik en overzichtelijk.

Onbekend aantal werknemers

GraydonGo Nederland

De voordelen van BitcoinMeester

3. Gemakkelijk betalen met IDEAL

Thailandlaan 6

Adress:

Benieuwd naar de financiële reputatie van Coin Meester B.V.?

Thailandlaan 6

Compatibiliteit

Copyright

Statutaire zetel:

‎Bitcoin Meester

AALSMEER, NEDERLAND

Vereist iPadOS 13.6 of nieuwer.

Bitcoin Meester Review: is deze broker betrouwbaar om te handelen?

Rechtsvorm

Bij BitcoinMeester zijn op het moment van schrijven meer dan 200 cryptomunten verkrijgbaar en daarmee hebben ze een vrij ruim assortiment, zeker ook ten opzichte van andere brokers. Naast Bitcoin, Ethereum en Ripple is er ook een hele scala aan kleinere cryptomunten, zoals Zilliqa, Elrond en Nano. Daardoor is de kans klein dat jouw cryptomunt er niet tussen zit!

Wanneer gaan jullie ook stake mogelijk maken via de app ipv van alleen op de desktop versie?

Nieuws

Beoordelingen en recensies

14 juni 2017

Aan jou gekoppelde gegevens

39963749

Bitcoin Meester, Bitcoinmeester, Bitladon

Bitladon, Bitcoin Meester, Coin Meester B.V., Bitcoinmeester

4+

De ontwikkelaar, Bitcoin Meester, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

2,5 van 5 KvK:

Home

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

Graydon nummer

Financiële activiteiten en verzekeringen

1432DJ

De in- en verkoop van digitale valuta. Nieuw